Finsktalande lånehandläggare till Zensum

Just nu söker Zensum i Stockholm nya finsktalande talanger till rollen som Lånehandläggare. Här får du både ett roligt jobb och en ovärderlig arbetslivserfarenhet oavsett dina framtida karriärplaner och lockar en framtid i finansbranschen är detta det perfekta jobbet. Du får dessutom möjlighet att arbeta tillsammans med fantastiskt trevliga och engagerade kollegor! Visst låter det bra? Vänta inte med din ansökan!

Vad innebär jobbet som Lånehandläggare?

I den här rollen kommer du i ett första steg kontakta konsumenter och erbjuda dem en chans att se över sin ekonomiska situation samt att jämföra sina befintliga lån med andra banker. Du kommer ha daglig kontakt med kunder främst via telefon. I jobbet bidrar du till att förbättra personers privatekonomi och kommer få lära dig att leverera branschens högsta servicegrad. Du kommer att ingå i ett nystartat finsktalande team som är en del av Zensums fortsatta expansion.

Vem söker vi?

Till rollen som Lånehandläggare söker vi framförallt dig som är en driven och positiv person med god kommunikativ förmåga. Du motiveras av få uppleva uppskattning och glädje hos människor till följd av ditt arbete. Du har ett intresse för ekonomi och drivs att arbeta mot mål. Du brinner för att få göra skillnad för människor - ingen ska sitta med dåliga lån. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet från tidigare arbete inom service men det är inget krav.

Erbjudande

På Zensum erbjuds samtliga anställda mycket goda möjligheter till kompetensutveckling och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt. Det finns en tydlig plan för utveckling och möjligheter till att göra karriär.

Zensum månar om såväl kunder som medarbetare och värderingarna Hjälpsamhet, Ansvar och Utveckling vägleder och genomsyrar bolaget på den framgångsresa som du nu kan få bli en del av. Zensums lokaler som ligger centralt i Stockholm är fantastiskt fina och bidrar till att generera såväl goda arbetsförhållanden som sociala aktiviteter - här kommer du utvecklas, utmanas och ha riktigt kul!

Om Zensum

Vi är en låneförmedlare som sedan 2013 strävar efter branschens högsta servicegrad. Genom ansvarsfull låneförmedling vill vi frigöra människor från onödiga utgifter.

Läs mer på: https://www.zensum.se/om-oss

Intresserad?

Startdatum för detta jobb kommer vara i början av september 2022.

Men vi jobbar med löpande urval så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anton Jansson på telefonnummer: 08-216702 eller via e-post: anton.jansson@multimind.se eller Miia Paavonaho på telefonnummer: 0708152799 eller via e-post: miia.paavonaho@multimind.se

 

Välkommen med din ansökan!

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Miia Paavonaho
+46708152799

Om MultiMind

• Kollektivavtalsenliga anställningsvillkor gällande lön, semester, pension, försäkringar och sjukfrånvaro.
• En dedikerad coachande konsultchef som kontinuerligt följer din karriärutveckling och säkerställer goda arbetsförhållanden.
• Möjligheten att testa olika typer av uppdrag hos spännande företag samt bygga ut ditt CV. Troligtvis i ett framgångsrikt, internationellt bolag.
• Inbjudningar till roliga aktiviteter och evenemang med möjlighet att stärka ditt professionella nätverk.
• Friskvårdsbidrag och rabatter hos några av de största gymkedjorna i SverigeOm du redan har en profil hos MultiMind kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.