Chef för Innesälj- och Servicecenter till Hexatronic Fiberoptic

Är du en affärsdriven och kommunikativ ledare som brinner för att utveckla både arbetssätt och personal? Då har vi ett intressant jobb att erbjuda dig. Vi söker efter en Chef för Innesälj- och Servicecenter till vår framgångsrika kund Hexatronic Fiberoptic och deras kontor i Örebro. Detta är en tillsvidareanställning med önskad start i januari 2023.

Om Rollen 

Som chef för innesälj- och servicecenter hos Hexatronic Fiberoptic leder och utvecklar du arbetet samt personal för innesälj- och instrumentavdelningarna. Du har ett nära samarbete med försäljningsavdelningen, inköpsavdelningen samt med logistikcentrum i Hudiksvall.

Dina främsta ansvarsområden är:

 • Leda och fördela det dagliga arbetet i respektive arbetslag
 • Skapa en bra teamkänsla och etablera en positiv säljkultur
 • Säkerställa effektiv och ändamålsenlig kommunikation med de kunder som innesälj- och serviceorganisationerna har kontakt med
 • Optimera varuflöden till kund och överträffa deras förväntningar
 • Leverera en hög servicenivå samt en kundupplevelse av högsta klass
 • Utgöra ett stöd för teamet och kunna rycka in operativt vid behov

Gruppen för Innesälj består av tre innesäljare, varav två i Örebro och en på Göteborgskontoret. Instrumentservice i Örebro hanterar service och reparation av fibersvetsar och mätinstrument, samt tillverkning och reparation av mätkablage. Servicecentret består av fem servicetekniker och en servicechef. Hög servicegrad och kundupplevelse är av yttersta vikt för att bibehålla en stark position på den svenska marknaden.

 

Din Profil

För att passa i denna roll ser vi att du är en affärsorienterad ledare med erfarenhet från kundnära arbete i kommersiell verksamhet, gärna från serviceorganisation eller inom teknisk försäljningsverksamhet. Med dina framträdande ledaregenskaper är du bra på att motivera grupper att arbeta målinriktat och att skapa en god teamkänsla. Du är själv en förebild med god förmåga att få ut det bästa ur varje enskild medarbetare och tillvarata varje medarbetares goda erfarenheter. Utöver detta ser vi även att du har/är:

 • En bakgrund gärna inom både Supply Chain och Kundservice
 • Kommunikativ och tydlig, bra på att förmedla visioner och skapa förståelse för vägval
 • Vana av att arbeta processorienterat med utgångspunkt i ett starkt kundperspektiv
 • Vana vid att driva förändring/förbättring
 • En strateg med förmågan att vara operativ vid behov
 • Flytande i Svenska och Engelska

 

Att vara en del av Hexatronic

På Hexatronic tror vi att ju fler som har tillgång till vad framtiden har att erbjuda desto bättre blir den. Det vill vi bidra till. För det krävs robusta och pålitliga fibernät.
Vi jobbar nära våra kunder, med engagemang, hållbart tänkande och djup förståelse för deras affär. På vår arbetsplats bryr vi oss om och stöttar varandra, och bygger en stark och livfull gemenskap. Hos oss är vi lyhörda och proaktiva. Det är så vi vinner och behåller våra kunders och varandras förtroende. Med helhetssyn på hållbar utveckling vill vi tillsammans med våra medarbetare, kunder och leverantörer bidra till ett mer hållbart samhälle. Som global aktör inom fiberutvidgning har vi en viktig roll att spela när Agenda 2030 ska förverkligas. Läs mer om oss på hexatronic.com


Om Hexatronic

Hexatronic Fiberoptic AB utvecklar och tillverkar passiva fiberoptiska produkter med spetskompetens inom terminerade produkter, mätinstrument och fibersvets. Verksamheter finns i Kista (huvudkontor), Örebro, Göteborg och Skellefteå med totalt 40 medarbetare.

 Hexatronic Fiberoptic är en del av Hexatronic Group, en koncern som skapar hållbara nätverk över hela världen genom att erbjuda ledande, högklassiga fiberlösningar för alla tänkbara användningsområden. Koncernen består av fler är 49 dotterbolag med över 1300 anställda. Hexatronic Group är listad på Nasdaq Stockholm.

 Inom Hexatronic Group arbetar cirka 20 av bolagen med produktflöden och därmed med inköp av direkt material och transporter. Vi har ett koncerngemensamt strategiskt inköp för de inköpskategorier som handlas av flera av koncernens bolag. Övriga kategorier behandlas och ägs lokalt och det operativa inköpsarbetet görs alltid lokalt.

Låter detta intressant?

Om du tycker att det låter intressant och att din profil stämmer in på detta vill vi gärna höra från dig. Skicka in din ansökan idag, vi går igenom ansökningarna löpande och positionen kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. 

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Om MultiMind

• Kollektivavtalsenliga anställningsvillkor gällande lön, semester, pension, försäkringar och sjukfrånvaro.
• En dedikerad coachande konsultchef som kontinuerligt följer din karriärutveckling och säkerställer goda arbetsförhållanden.
• Möjligheten att testa olika typer av uppdrag hos spännande företag samt bygga ut ditt CV. Troligtvis i ett framgångsrikt, internationellt bolag.
• Inbjudningar till roliga aktiviteter och evenemang med möjlighet att stärka ditt professionella nätverk.
• Friskvårdsbidrag och rabatter hos några av de största gymkedjorna i SverigeOm du redan har en profil hos MultiMind kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.