Jobba som marknadsundersökare hemifrån!

MultiMind letar kontinuerligt efter drivna och serviceorienterade individer som letar efter ett intressant extrajobb som marknadsundersökare på deltid. När projekten kommer in och längden på projekten varierar men vanligast är mellan 1-4 veckor. Projekten efterfrågar olika språkkompetenser. Arbetstiderna är generellt vanliga kontorstider på veckodagar. Generellt sett så arbetar du hemifrån.

Vi erbjuder härmed ett flexibelt arbete för dig som söker ett jobb under studietider eller medan du söker ett heltidsjobb.

Observera att detta är en intresseanmälan för eventuella framtida projekt som matchar dina språkkvalifikationer.

Att arbeta som marknadsundersökare
Som marknadsundersökare ringer du och intervjuar nyckelpersoner i olika företag kopplade till industrin som undersöks i det aktuella projektet. Intervjun innefattar frågor om industri, företag, produkter osv. Ett arbete där man får ta del och lära sig av intressant information.

Du får en strukturerad intervjuguide och nödvändig utrustning för att utföra arbetet. Notera att arbetet inte innefattar något säljande.

Din profil

  • Du är en social person med god kommunikationsförmåga. Du är bekväm med att använda dator och telefon som arbetsverktyg.
  • Du talar svenska flytande. Flytande nivå i andra språk är meriterande på det sätt att det kan göra dig lämplig för fler uppdrag.
  • Du gillar att arbeta med människor och i grupp. Du tar även ansvar för ditt eget arbete.
  • Du har ett strukturerat tillvägagångssätt i ditt arbete.

Mer information
Fördelarna med det här arbetet är att få relevant jobberfarenhet och tjäna extra pengar, t.ex. under studietider. Arbetet är flexibelt och du har möjlighet att bestämma själv vilka projekt du vill ta del av. Projekten kan variera i längd, det är därför viktigt att du är bekväm med flexibla scheman.

Intresserad?
Är du intresserad av att arbeta deltid och att få arbetslivserfarenhet uppmanar vi dig att registrera ditt CV och ansöka idag.

Du kommer bli kontaktad när ett projekt matchar dina kvalifikationer, och blir då signad till vår pool av konsulter för dessa projekt.

Region

Ospecificerat i Ospecificerat

Kontaktperson

Amanda Ögren
+46 708 15 25 21

Om MultiMind

• Kollektivavtalsenliga anställningsvillkor gällande lön, semester, pension, försäkringar och sjukfrånvaro.
• En dedikerad coachande konsultchef som kontinuerligt följer din karriärutveckling och säkerställer goda arbetsförhållanden.
• Möjligheten att testa olika typer av uppdrag hos spännande företag samt bygga ut ditt CV. Troligtvis i ett framgångsrikt, internationellt bolag.
• Inbjudningar till roliga aktiviteter och evenemang med möjlighet att stärka ditt professionella nätverk.
• Friskvårdsbidrag och rabatter hos några av de största gymkedjorna i SverigeOm du redan har en profil hos MultiMind kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.