Praktikplats inom digital marknadsföring hos MultiMind

Vill du vara med på vår digitala resa? Då MultiMind växer och är på gång med flertal storsatsningar söker vi nu en praktikant inom digital marknadsföring.Tillsammans med vår mediebyrå Frankly Media gör vi om vår hemsida från grunden och ska lägga än mer energi på SEO samt SEM- och SoMemarknadsföring. Allt för att bli ännu bättre på det vi redan är experter på – att koppla ihop rätt person till rätt jobb.
Startdatum? När det passar dina studier!

Om oss

MultiMind, som sitter i fina lokaler mitt i centrala Stockholm, är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag inriktat mot internationell kompetens. Hos oss får du möjlighet att hjälpa några av världens mest attraktiva företag att hitta sin nästa stjärna genom att hjälpa oss med vår digitala resa. Detta gör du i nära samarbete med vår Digital Marketing Manager och vår mediebyrå.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar det mesta man stöter på när man arbetar med digital marknadsföring. Du kommer bland annat skapa content, vara med och sätta upp strategier för olika kanaler, analysera statistik och skicka ut nyhetsbrev. Du får också insikt i att uppdatera, driva och föreslå förändringar för vår kommande nya webbplats. Vår mediebyrå är riktigt duktiga på SEO, kan det vara roligt att lära sig mer om det?

Vem söker vi?

Vi söker efter dig som studerar exempelvis digital marknadsföring/digital analys och letar efter en praktikplats. Din ansökan bör innehålla:
• CV
• Personligt brev
• Vad du studerar

Intresserad?

Om ovanstående stämmer in på dig så kommer du att få en mycket spännande, varierad och utmanande roll i ett framgångsrikt, väl etablerat och växande företag. Skicka din ansökan snarast, urvalsarbetet och intervjuer sker kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Douglas Ekman
070-5152700

Om MultiMind

• Kollektivavtalsenliga anställningsvillkor gällande lön, semester, pension, försäkringar och sjukfrånvaro.
• En dedikerad coachande konsultchef som kontinuerligt följer din karriärutveckling och säkerställer goda arbetsförhållanden.
• Möjligheten att testa olika typer av uppdrag hos spännande företag samt bygga ut ditt CV. Troligtvis i ett framgångsrikt, internationellt bolag.
• Inbjudningar till roliga aktiviteter och evenemang med möjlighet att stärka ditt professionella nätverk.
• Friskvårdsbidrag och rabatter hos några av de största gymkedjorna i SverigeOm du redan har en profil hos MultiMind kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.