Kundservicemedarbetare till Telia i Göteborg

Vill du bli en viktig del av kundtjänsten på ett stort och framgångsrikt företag? Om du är en social och kundfokuserad person som vill arbeta med service, kundsupport och problemlösning är den här tjänsten helt rätt för dig. Telia letar via Teleperformance efter en person som snabbt kan ta sig an rollen som Kundservicemedarbetare - vänta inte med din ansökan!

Vad kan Teleperformance erbjuda dig?

En grymt bra start på din framtida karriär. Detta är ett perfekt första jobb med mycket fina utvecklingsmöjligheter och för den som vill finns det på sikt många och fina karriärvägar.

Detta är en rekrytering där du bli anställd direkt av Teleperformance. Med din anställning kommer du bl.a. få en betald utbildning inom Kundservice, Produkter, System, Feedbackbemötande och Svenska/Engelska. Dessutom erbjuds alla som jobbar på Teleperformance flera frikostiga förmåner som tex. friskvårdsbidrag, matförmånskort och event tillsammans med alla dina kollegor. Teleperformance är störst i branschen med runt 200 000 anställda världen över. Arbetsmiljön präglas av glädje och energi här satsar man verkligen på sina anställda.

Vad innebär jobbet som Kundservicemedarbetare?

I den här rollen kommer du representera kunden Telia och supportera deras kunder med frågor som kan röra t.ex. bredband, abonnemang och fakturor. Du kommer teckna nya kunder och aktivt erbjuda kunder de bästa tjänsterna. Sammanfattningsvis kommer du få ge kunder råd, professionell service och support. Du kommer att ingå i Teliateamet på kundtjänsten och arbeta i stora, fräscha och moderna lokaler vid Backaplan i Göteborg.

Vem söker vi?

Till rollen som Kundservicemedarbetare för Telia söker vi framförallt dig som är en social och positiv person som motiveras av möjligheten att utvecklas och att få jobba och kommunicera med människor. Du vill alltid ge bästa service och ställer gärna frågor för att kunna ge kunder goda rekommendationer och bästa lösning. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med service, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete och är känner dig bekväm i att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Mer om Telia

Telia Sverige AB, är Sveriges största teleoperatör, både sett till omsättningen och antal kunder. Företaget säljer anslutningar inom fast telefoni, datakommunikation, Internet, digital-tv, Ip-telefoni och mobiltelefoni till privatpersoner, företag och organisationer. Telia Sverige ingår i koncernen Telia Company

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Thomas Åkerblad
Rekryteringskonsult
070-8560708

Om MultiMind

• Kollektivavtalsenliga anställningsvillkor gällande lön, semester, pension, försäkringar och sjukfrånvaro.
• En dedikerad coachande konsultchef som kontinuerligt följer din karriärutveckling och säkerställer goda arbetsförhållanden.
• Möjligheten att testa olika typer av uppdrag hos spännande företag samt bygga ut ditt CV. Troligtvis i ett framgångsrikt, internationellt bolag.
• Inbjudningar till roliga aktiviteter och evenemang med möjlighet att stärka ditt professionella nätverk.
• Friskvårdsbidrag och rabatter hos några av de största gymkedjorna i SverigeOm du redan har en profil hos MultiMind kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.