Tysktalande Reservdelsspecialist sökes till Klintberg & Way

Är du en kommunikativ person med ett stort bilintresse och erfarenhet av kundmöten och reservdelsfrågor? Vill du vara med och bidra till Klintberg & Way/KW-parts framgångar? I rollen som Tysktalande Reservdelsspecialist får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Reservdelsspecialist kommer du att lära dig mycket om Klintberg & Way/KW-parts verksamhet och bilreservdelar. Det dagliga arbetet går främst ut på att hålla telefon- och mejlkontakt och svara på frågor från KW-parts kunder gällande reservdelar samt returer, reklamationer och leveranser. I arbetet håller du kontakt med såväl företags- som privatkunder.
Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid. Du kommer att arbeta i moderna, trivsamma och ljusa lokaler i trevliga kvarter i Kista.

Vem söker vi?
Till rollen Reservdelsspecialist söker vi dig som är tysk- eller fransktalande och mycket bilintresserad. Du är även en kommunikativ och social person som motiveras av att ge kunder riktigt bra service och att få jobba med det som samtidigt är ditt privata intresse. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta med service. Det viktigaste är ditt bilintresse för att kunna lära dig allt om reservdelar och ge Klintberg och Ways kunder service i världsklass.

Vad kan Klintberg & Way/KW-parts erbjuda dig?
Klintberg & Way/KW-parts är en arbetsgivare som månar om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor genom kollektivavtal och flera generösa förmåner så som friskvårdsbidrag, bra priser på egna produkter. Hos Klintberg & Way/KW-parts präglas arbetskulturen av bra laganda och många bilintresserade mycket trevliga, hjälpsamma och lojala kollegor.

Intresserad?
Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marin Johannudottir på telefonnummer: 0708152494 eller via e-post: marin.johannudottir@multimind.se.

Välkommen med din ansökan!

Om Klintberg & Way/KW-parts
KW Parts grundades 1975 och är idag Europas största leverantör av reservdelar och tillbehör.
KW Parts är utsedd till primär eftermarknadsleverantör och Europapartner till General Motors NAV (North American Vehicles). Vi är Europas största reservdelsgrossist inom amerikanska bilreservdelar. Vi har verksamhet i 37 länder och har 45 medarbetare med representation i de flesta länder i Europa.

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Marin Jóhannudóttir
Skicka mail
+46708152494

Om MultiMind

• Kollektivavtalsenliga anställningsvillkor gällande lön, semester, pension, försäkringar och sjukfrånvaro.
• En dedikerad coachande konsultchef som kontinuerligt följer din karriärutveckling och säkerställer goda arbetsförhållanden.
• Möjligheten att testa olika typer av uppdrag hos spännande företag samt bygga ut ditt CV. Troligtvis i ett framgångsrikt, internationellt bolag.
• Inbjudningar till roliga aktiviteter och evenemang med möjlighet att stärka ditt professionella nätverk.
• Friskvårdsbidrag och rabatter hos några av de största gymkedjorna i SverigeOm du redan har en profil hos MultiMind kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.