Research Associate till Russel Reynolds Associates

Här har du språngbrädan för din karriär!
Vill du snabbt komma in och lära dig mer av svenskt näringsliv i en tjänst där du får bygga nätverk hos några av Sveriges största och mest intressanta företag, då kanske detta är för dig! I denna tjänst kommer du att hjälpa Russell Reynolds Associates kunder att tillsätta sin nästa ledare.
Vi söker dig som är (master)utbildad, troligtvis inom ekonomi/ mgmt. och har höga ambitioner. Du är mycket snabblärd, nyfiken och har förmågan att etablera förtroende mot såväl seniora kandidater som tunga klienter.
Detta är ett konsultuppdrag, med start så snart som möjligt med möjlighet till en överrekrytering och tillsvidareanställning.

Om företaget

Russell Reynolds Associates (RRA) är ett globalt ledande företag inom chefsrekrytering och ledarskapsrådgivning på högsta nivå. Kontoret i Stockholm ligger centralt på Regeringsgatan 20.

Om tjänsten

RRA söker nu en Researcher som blir en nyckelperson i teamet inom Consumer & Healthcare. Du kommer att få en gedigen introduktion och sedan arbeta tillsammans med kollegor i ffa Sverige, Norden men i förekommande fall även globalt för att lösa uppdrag i form av chefs-, och styrelsetillsättningar.
I denna roll kommer du att samarbeta med konsulter och tillsammans ger ni råd till klienter (ofta representerade av bolagets koncernchef/styrelse). Du kommer att arbeta med flera uppdrag parallellt, kartlägga, identifiera och utvärdera högkvalitativa chefskandidater samt bedöma deras lämplighet för respektive uppdrag i samtal och via research. Ditt arbete är centralt för att lyckas med uppdragen och du blir direkt en betydande medlem i teamet med projektansvar för uppdragens initiala fas. Du utgör en nyckelroll för respektive uppdrag där du också ansvarar för att ta fram pitchmaterial, driva dialoger/bedöma kandidater och presentera för klienter tillsammans med konsult.

Dina arbetsuppgifter består främst av:
• Representera RRA på marknaden och bygga relationer med näringslivets chefer och styrelsemedlemmar
• Proaktivt identifiera, kontakta och bedöma kandidater för klients räkning
• Bygga vidare på RRA´s starka nätverk bland ledande befattningshavare och uppnå en stark branschförståelse inom nämnda branscher
• Förbereda och aktivt delta i affärsutvecklingsmöten med klienter för att fortsätta stärka RRA:s marknadsposition

 

 

Vi söker dig som

• Har en akademisk examen, troligtvis masterexamen, inom ekonomi/ mgmt.
• Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
Det är starkt meriterande om du har engagerat dig under skoltiden i form av internships, sidoprojekt, förtroenderoller och liknande.
Utöver ovan kvalifikationer kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du:
• Resultatinriktad
• Självgående
• Relationsskapande
För att trivas i rollen krävs det att du är prestigelös och besitter hög personlig mognad. Att vara affärsinriktad, analytisk och uppmärksam på detaljer faller sig naturligt för dig och du har förmågan att vara lyhörd med god samarbetsförmåga samt kommunikation med kollegor, kunder och kandidater.

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Douglas Ekman
070-5152700

Om MultiMind

• Kollektivavtalsenliga anställningsvillkor gällande lön, semester, pension, försäkringar och sjukfrånvaro.
• En dedikerad coachande konsultchef som kontinuerligt följer din karriärutveckling och säkerställer goda arbetsförhållanden.
• Möjligheten att testa olika typer av uppdrag hos spännande företag samt bygga ut ditt CV. Troligtvis i ett framgångsrikt, internationellt bolag.
• Inbjudningar till roliga aktiviteter och evenemang med möjlighet att stärka ditt professionella nätverk.
• Friskvårdsbidrag och rabatter hos några av de största gymkedjorna i SverigeOm du redan har en profil hos MultiMind kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.