Account Manager till Samsung

Vi söker just nu efter en Account Manager till en spännande tjänst hos vår kund Samsung! Detta är ett konsultuppdrag som börjar så snart som möjligt och är tillsvidare.

Om Företaget:
Samsung är ett av världens ledande IT-företag inom konsumentelektronik, en digital ledare med verksamhet i många branscher och länder. Allt de gör drivs av en passion för excellens - och engagemang för att utveckla de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden. I dagens snabba globala ekonomi är förändringar konstant och innovation är avgörande för ett företags överlevnad. Under de senaste 70 åren har Samsung siktat på framtiden och förutsett marknadsbehov och krav på att styra företaget mot långsiktig framgång.

Varför gå med i vårt team?

Samsungs Air condition-avdelning befinner sig på en kraftig tillväxtresa och du får, i ett tidigt skede, vara med och bygga upp avdelningen och kategorin på den nordiska marknaden.
Samsung Air Conditioning Nordic som är en del av Samsung Electronics har sitt Nordiska huvudkontor i Kista i Stockholm. Idag arbetar ca 9 personer med klimatprodukter och har hela Norden som sitt ansvarsområde.

Samsung Electronics har kontinuerligt omdefinierat inomhusklimatet för morgondagens samhälle sedan vår första luftkonditioneringsenhet introducerades 1974. Vi jobbar med alla typer av fastigheter oavsett om det handlar om kommersiella fastigheter eller privata bostäder. På Samsung tar vi steget längre genom att utvidga gränserna för teknik, innovation och design.
Samsung Electronics gav sig in på den europeiska marknaden för kommersiell luftkonditionering 2005. Tack vare den snabba tillväxten och långsiktiga satsningen på marknaden i Europa grundades Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) 2017 i Amsterdam, Nederländerna. Det blev vårt europeiska huvudkontor med verksamhet i över 30 europeiska länder. SEACE erbjuder kontinuerligt utbildningar om klimatlösningar för smarta byggnader, teknisk support och support efter försäljning till sina industripartners med utgångspunkt i Samsungs goda anseende inom kvalitet och innovation, inklusive lösningar för digitala anslutningar. SEACE brinner för att uppfylla behoven i Europa på både den kommersiella marknaden och bostadsmarknaden genom innovativa lösningar för kyla, värme och varmvatten i bostäder och smarta byggnader.

Vad kommer denna roll att uppnå?

I rollen som Account Manager blir din främsta uppgift att bygga och stärka relationer med Samsungs distributionskanaler i Sverige och Norden.
Det gör du bland annat genom kundmöten, utbildningar och marknadsaktiviteter.

Arbetsuppgifter:

Du utgår från din hemort men vissa dagar arbetar du på huvudkontoret i Stockholm tillsammans med dina kollegor. I tjänsten förkommer en del resor ca. 1-2 nätter per vecka. Du kan i stor utsträckning själv planera dina arbetsveckor. Arbete på helger kan också förekomma.


Du arbetar självständigt, men i nära dialog med kollegor och dina chefer på Samsung. Du arbetar också nära våra kunder på planerade produkt- och försäljningskurser. I arbetet ingår också andra typer av marknadsaktiviteter som evenemang och mässor. Du arbetar mot uppsatta mål och rapporterar enligt en uppsatt rapporteringsrutin.

Din profil:

• Du är resultatinriktad och drivs av försäljning.
• Du har mer än 3 års erfarenhet av försäljning eller installation av värmepumpar.
• Du har erfarenhet av att hålla produkt- och försäljningskurser.
• Du är inspirerande och har ett coachande förhållningssätt.
• Det är viktigt att du är lyhörd, har hög social kompetens och har lätt att kommunicera med andra människor.
• Du är flexibel och lösningsorienterad och har ett strukturerat arbetssätt.
• Du har goda kunskaper i MS Office.
• Du har körkort klass B.

Samsung är ett dynamiskt företag i en snabb rörelseindustri, det finns många möjligheter att växa och utvecklas! För att trivas med att arbeta med oss måste du vara en person som uppskattar tempo, förändring och att ta egna initiativ.

Låter det intressant?

Då hör vi gärna från dig! Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före senaste ansökningsdatum, så vid intresse ber vi dig att ansöka snarast.

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Amanda Ögren
+46 708 15 25 21

Om MultiMind

• Kollektivavtalsenliga anställningsvillkor gällande lön, semester, pension, försäkringar och sjukfrånvaro.
• En dedikerad coachande konsultchef som kontinuerligt följer din karriärutveckling och säkerställer goda arbetsförhållanden.
• Möjligheten att testa olika typer av uppdrag hos spännande företag samt bygga ut ditt CV. Troligtvis i ett framgångsrikt, internationellt bolag.
• Inbjudningar till roliga aktiviteter och evenemang med möjlighet att stärka ditt professionella nätverk.
• Friskvårdsbidrag och rabatter hos några av de största gymkedjorna i SverigeOm du redan har en profil hos MultiMind kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.