Kundservicemedarbetare till Allente i Göteborg

Vill du bli en viktig del av kundtjänsten på ett stort och framgångsrikt företag? Om du är en social och kundfokuserad person som vill arbeta med service, kundsupport och problemlösning är den här tjänsten helt rätt för dig. Allente letar via Teleperformance efter en person som snabbt kan ta sig an rollen som Kundservicemedarbetare-vänta inte med din ansökan!

Vad kan Teleperformance erbjuda dig?

En grymt bra start på din framtida karriär. Detta är ett perfekt första jobb med mycket fina utvecklingsmöjligheter och för den som vill finns det på sikt många och fina karriärvägar.

Detta är en rekrytering där du bli anställd direkt av Teleperformance. Med din anställning kommer du bl.a. få en betald utbildning inom Kundservice, Produkter, System, Feedbackbemötande och Svenska/Engelska. Dessutom erbjuds alla som jobbar på Teleperformance flera frikostiga förmåner som tex. friskvårdsbidrag, matförmånskort och event tillsammans med alla dina kollegor. Teleperformance är störst i branschen med runt 200 000 anställda världen över. Arbetsmiljön präglas av glädje och energi här satsar man verkligen på sina anställda.

Vad innebär jobbet som Kundservicemedarbetare för Allente?

I den här rollen kommer du representera kunden Allente och supportera deras kunder med frågor som kan röra t.ex. abonnemang, hemsida och fakturor. Du kommer hjälpa kunder med teknisk support gällande t.ex kanal-, ljud och bildinställningar för Tv och aktivt serva deras Norska kunder. Sammanfattningsvis kommer du få ge kunder råd, professionell service och support. Du kommer att ingå i Allenteteamet på kundtjänsten och arbeta i stora, fräscha och moderna lokaler vid Backaplan i Göteborg.

Vem söker vi?

Till rollen som Kundservicemedarbetare för Allente söker vi framförallt dig som är en social och positiv person som motiveras av möjligheten att utvecklas och att få jobba och kommunicera med människor. Du vill alltid ge bästa service och ställer gärna frågor för att kunna ge kunder goda rekommendationer och bästa lösning. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du är tekniskt intresserad har erfarenhet av att arbeta med service, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete och är känner dig bekväm i att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Mer om Allente

Allente grundades i maj 2020 efter en sammanslagning av Canal Digital och Viasat Consumer. Genom sammanslagningen vill vi upprätthålla vår starka position på marknaden, bygga en stark och tydlig varumärkesposition i Norden och fortsätta leverera högkvalitativa tv-upplevelser och kundnöjdhet. Vi erbjuder tv-lösningar av hög kvalitet via satellit och fiber till över en miljon kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland. I Sverige erbjuder vi även bredbandslösningar. Vårt mål är enkelt: Att föra människor samman genom kraften i underhållning.

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Thomas Åkerblad
Rekryteringskonsult
070-8560708

Om MultiMind

• Kollektivavtalsenliga anställningsvillkor gällande lön, semester, pension, försäkringar och sjukfrånvaro.
• En dedikerad coachande konsultchef som kontinuerligt följer din karriärutveckling och säkerställer goda arbetsförhållanden.
• Möjligheten att testa olika typer av uppdrag hos spännande företag samt bygga ut ditt CV. Troligtvis i ett framgångsrikt, internationellt bolag.
• Inbjudningar till roliga aktiviteter och evenemang med möjlighet att stärka ditt professionella nätverk.
• Friskvårdsbidrag och rabatter hos några av de största gymkedjorna i SverigeOm du redan har en profil hos MultiMind kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.